Roxana Lazar-Atanasiu

Roxana is sinds 2001 tandarts-praktijkmedewerker, eerst in de algemene tandheelkundige praktijk van C. Kuit, later toegevoegd aan de PPIA.

Hier zorgt zij voor de tandheelkundige gezondheid van de gezinnen die al 3 generaties bij de praktijk patiënt zijn. De jongste patiënten (2 jaar) tot de oudste patiënten (ver in de 90) zijn bij haar allemaal welkom.

 

Na haar afstuderen in Boekarest Roemenië (1997) is ze naar Nederland gekomen; in Nijmegen heeft ze het diploma tandheelkunde opnieuw behaald (2001). Tussen 2001 en 2007 heeft ze praktijklesgegeven in Nijmegen op de afdeling Orale Functieleer (kroon-, brugwerk en prothesen op natuurlijke elementen en implantaten).

In de laatste jaren richt zij zich op de endododntologie ( zenuw / wotelkanaal behandelingen). Hiervoor heeft ze de cursussen van Cide ( Center for Innovative Dental Education) te den Haag en de leergang Endodontologie aan ACTA (Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam) gevolgd.

Zonder zichzelf specialist hierin te willen noemen, voert ze met veel geduld endodontische behandelingen met de microscoop uit.

Soms is er een CBCT röntgen onderzoek voor extra diagnose nodig; dit kan ook in onze praktijk uitgevoerd worden. 

 

BIG geregistreerd: 29055627302


Beroepsverenigingen

KNMT, KRT, NVOI, NVGTP, NvVE

Terug naar overzicht