Clara Kwakkenbos-Mensch

Na haar afstuderen als tandarts aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA)  in 1992 heeft zij in diverse praktijken gewerkt als algemeen practicus. Van 1996 tot 1999 volgde zij aan het ACTA de post doctorale opleiding endodontologie (wortelkanaalspecialisme). In die periode bleef zij ook als tandarts aan het werk.

Na het behalen van het diploma heeft zij bij diverse collega- endodontologen waargenomen en daarnaast ook één dag per week gewerkt op de afdeling Endodontologie van het ACTA om endodontologen in opleiding te begeleiden bij patientenbehandeling, waaronder ook chirurgie.

In 2000 heeft zij haar eigen verwijspraktijk voor Endodontologie opgericht in Hilversum, onder één dak met een aparte algemene praktijk. In de samenwerking streeft Clara altijd naar een open en persoonlijke samenwerking met de verwijzende tandartsen waarbij het belang van patienten voorop staat.

Nadat zij in 2015 naar de regio Arnhem verhuisde, geeft zij 1,5 jaar later het stokje in Hilversum door aan een collega endodontoloog die daar de praktijk voortzet.

Clara is lid van de Nederlandse Vereniging voor Endodontologie (NVVE), de vereniging Tandarts-Endodontologen Nederland (TEN) en de European Society of Endodontology. Tevens is Clara lid van de visitatiecommissie van de NVVE, waarin zij als één van de visiteurs  de kwaliteit van de tandarts-endodontologen in Nederland beoordeelt.

 

Momenteel is er een wachttijd van 7 maanden voor endodontische behandelingen bij onze praktijk.

Op de website van de Nederlandse Vereniging voor Endodontologie vindt u een lijst met alle endodontologen in Nederland: www.nvve.com

 

BIG geregistreerd: 39039708502


Beroepsverenigingen

NVVE

TEN

European Society of Endodontology

Terug naar overzicht