De praktijk

De PPIA is een innovatieve organisatie die naast kwalitatief hoogwaardige tandheelkundige behandelingen ook met haar patiëntvoorzieningen een stapje verder gaat voor haar patiënten.

Veel voorzieningen van de PPIA zijn in eigen beheer. Zo heeft de praktijk een eigen administratie en is er elke dag een betrokken team van medewerkers achter de schermen actief.

 

 

De PPIA is een tandheelkundige verwijspraktijk, in 1987 opgericht, waar tandartsen, mondhygiënisten, huisartsen en medische specialisten patiënten naartoe kunnen verwijzen.

De praktijk is in 1987 klein begonnen aan de Eusebiusbuitensingel, maar al snel was er behoefte aan meer ruimte. In 1994 is de praktijk daarom verhuisd naar de Mahlerstraat en door de jaren heen uitgegroeid tot een nog grotere praktijk met 9 behandelkamers en een enthousiast team van 40 medewerkers. Een multi-disciplinair, gedreven team staat klaar om u zo goed en prettig mogelijk te behandelen.

De praktijk is gevestigd in een oude kerk gelegen in de wijk Alteveer te Arnhem.

In 2013 heeft de praktijk een grote verbouwing ondergaan. De behandelkamers en sterilisatiekeukens zijn gemoderniseerd en uitgerust met betrouwbare en innovatieve apparatuur. Door deze apparatuur kunnen wij nét een stap verder gaan in de behandeling van patiënten en er zeker voor zorgen dat de patiënt zo optimaal mogelijk wordt behandeld. Daarnaast werken we met kwalitatief hoogwaardige materialen en een selecte groep tandtechniekers/laboratoria voor de mooiste en duurzaamste resultaten.